56 Bin TL Maaşla Personel Alımı Yapılacak! İşte Aranan Pozisyonlar

İçişleri Bakanlığı en az 22 bin 400 TL en fazla 56 bin TL maaş ile personel alımı yapacağını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere 17 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. En az 70 KPSS puan koşulu aranan ilana başvurular 31 Ocak 2022 tarihinde başlayacak. Adaylar 7 Şubat 2022 tarihi saat 23.59.59’a kadar başvurularını yapmış olacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Adaylar, e-Devlet üzerinde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü – Meslek Kapısı Kamu İşe Alım ve Meslek Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifresi ile müracaatlarını online olarak tamamlayacak.

Aylık Brüt Sözleşme Fiyat Tavanı Ne Kadar?

Kadrolara göre farklı ücretlendirme ile maaş verecek olan Bakanlık, en fazla Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 5 Katına kadar maaş ödemesi yapacak.

İçişleri Bakanlığı’nda yer alan ilan metninde “Aylık brüt kontrat fiyatı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü unsurunun (B) bendine nazaran istihdam edilenler için kontrat fiyat tavanının (11.221,37) ÖZEL KAİDELER başlığı altında belirtilen brüt kontrat fiyat tavanının katları ile çarpımı sonucu bulunacak fiyat olacaktır. Fakat Kurum, tavan fiyatın altında kontrat düzenlemeye ve ödeme yapmaya yetkilidir” ifadelerine yer verildi.

İşte Aranan Pozisyonlar Ve Alacakları Maaşlar

Exit mobile version