Hizlibul ile Tanıtım Yazısı Satın Alın Popülerliğinizi Arttırın

Google’ı genellikle bir popülerlik yarışmasına benzetiyoruz. Düzinelerce faktörden etkilenen binlerce web sitesi en üst sıralarda yer almak için mücadele ediyor. Rekabet pazarı içinde, geri bağlantılar bir web sitesinin diğerine “güven oyu” verdiğini gösterir ve bu Google için önemli bir değer göstergesidir.

Özellikle güvenirliğinin bilinmediği sitelerden backlink ve free backlink almak sitenize ciddi zararları verebilir. Bunun önlenmesi için Google nezdinde kariyer edinmiş, oturmuş bir geçmişi olan, Site (DA) ve Sayfa (PA) değerleri yüksek, domain yaşı eski web sitelerinden metin yazarlığı konusunda uzman yazarları kiralayarak sitenizi tanıtan makaleler yazdırıp tanıtım yazısı alarak Google güvenirliğinizi arttırabilirsiniz.

Tanıtım yazılarının en büyük avantajları makale içerisinde istediğiniz anahtar kelimelere bağlantı verebilmeniz ve insanlara yaptığınız işi daha iyi anlatabilmektir.

Tanıtım yazıları ile alacağınız backlink’ler referans olarak çalışır. Google’ın yüksek kaliteli olarak gördüğü bir site sizin sitenize bağlantı veriyorsa, arama motorunun sitenize daha fazla güvenme eğilimi vardır.

Tanıtım Yazısı ile Alacağınız Backlink’lerin Sayısı Ne Kadar Önemli?

Sitenize bağlanan alan adlarının sayısı, Google’ın algoritmasındaki en önemli sıralama faktörlerinden biridir. Sitenize ne kadar çok alan adı bağlanırsa, Google’a o kadar yetkili görünürsünüz. Bu nedenle, sitenize ne kadar çok alan adı bağlanırsa, hedef anahtar kelimeleriniz için Google’daki sıralamanız o kadar yüksek olabilir.

Sitenizin geri bağlantılarının etki alanının yaşı, sitenizin SEO’su ve Google’ın bunları yerleştirdiği değer üzerinde bir etkiye sahiptir. Google, onları daha güvenilir olarak gördüğünden, eski alan adları yenilerinden daha güçlü olabilir. Bu nedenle, eski alan adlarından gelen geri bağlantılar, sıralamanıza yeni sitelerden daha fazla yardımcı olacaktır.

Türkiye’nin En iyi freelance platformu hizlibul ile metin yazarlığı konusunda yüzlerce uzman bulabilir ve işinizi SEO kriterlerine göre anlatan bir makale yazdırabilirsiniz. Bu makale ile site dışı bağlantılarınızı güçlendirmek için tanıtım yazısı alımı yapabileceğiniz üç bine yakın web sitesi ile bütçenize ve SEO planlarınıza uygun yüzlerce site bulabilirsiniz.

Tanıtım Yazısı için Kullanacağınız Bağlantı Metni Ne Kadar Önemli

Sitenize bağlantı veren bağlantı metni, Google için önemli bir husustur. Bağlantı metni genellikle sayfanızın doğru bir açıklaması olduğundan, metin Google’ın sayfanızın ve web sitenizin ne hakkında olduğunu anlamasına yardımcı olabilir.

Hedef anahtar kelimeleriniz backlink bağlantı metninde görünüyorsa, o anahtar kelime için sayfanızın sıralamasını iyileştirmeye yardımcı olabilir. Bağlantı metni, Google’ın sayfanızın içeriğine hızlı bir genel bakış almasına yardımcı olacağından sitenizin sıralamasını etkileyebilir.

Tanıtım yazısı satın almak için ihtiyacınız olacak tanıtım makalesinde hizlibul freelance iş platformunda size uygun metin yazarlığı konusunda uzman binlerce web sitesi içerik yazarı bulabilir ve güvenilir alışveriş vizyonu ile hizmet alabilirsiniz.

Hızlıbul Tanıtım Yazısı Platformu ile Rakip Sitelerden Bağlantılar Alın

Sitenizle aynı SERP’deki (arama motoru sonuç sayfası) alan adlarından gelen bağlantılar, belirli anahtar kelimeler için daha az alakalı sitelerden daha değerli olabilir.

Sizinkiyle alakalı web siteleri sitenize bağlantı verdiğinde, Google’ın sitenizin içeriğini anlamasına yardımcı olur, hedef konularınız ve anahtar kelimeleriniz için sıralamanızı iyileştirir. Ek olarak, rakipleriniz sitenize bağlantı verdiğinde, Google’a sitenizin otoritesini gösterir.

Geri bağlantılarınız sektörünüzle ilgili sitelerden geldiğinde, sıralamanız rastgele sitelerden gelen bağlantılardan daha olumlu etkilenecektir.

Türkiye’nin en eski ve güvenilir alım satım platformu olan hizlibul ile 3000 bine yakın web sitesi içerisinden tanıtım yazısı satın alabilirsiniz.

Bu web sitelerinin DA – PA değerleri, domain yaşları, alexa sıralamaları gerekli bilgilerini görerek güvenilir alışveriş ile sorunsuz hizmete ulaşmanız bir tık uzağınızda.

Ayrıca hizlibul.com freelance iş platformu ile:

Tek yapmanız gereken, Türkiye’nin en iyi freelance platformu olan hizlibul.com sitesine üye olmak.

Exit mobile version