Gündem

Müge Anlı, korkunç cinayetteki sır perdesini araladı! Şen kardeşler katillerinin ifadesi kan dondurdu

ATV ekranlarından izleyicilerle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir cinayet daha aydınlatıldı. Hatay’daki Şen kardeşler cinayetinde şok gelişme yaşanırken, Müge Anlı katillerin bulunmasında önemli bir rol oynadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Şen kardeşler cinayetinde kan donduran itiraflar geldi. Türkiye’nin gündemine damgasını vuran olayları konu alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine izlenme rekorları kırdı. Cinayetin işlendiği gece şüphelinin itirafları kan dondururken Müge Anlı izleyicileri ise korkunç detayları dehşetler içinde takip etti.

Müge Anlı Canlı Yayında Açıkladı

Bir süredir Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Hatay’daki Şen kardeşler cinayetinde Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerini şaşırtan şok gelişmeler yaşandı. Cinayetin şüphelisi, kan donduran itiraflarda bulunurken, sevilen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bu itirafları canlı yayında programın izleyicileri ile paylaştı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gelen itirafları açıklayan Müge Anlı, “Cinayetin işlendiği gece S.S, M.M. ve ismini bilmediği bir arkadaşı Şen kardeşlerin evlerine gittiklerini ve sadece kafalarına vurduk” şeklindeki itiraflarını 80 milyonla paylaştı.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine tüm dikkatleri çeken gelişmeler yaşandı. 8 Ekim 2020 tarihinde Hatay’daki evlerinde cinayete kurban giden Hüseyin ve Şen kardeşlerin soruşturması sürüyor. Müge Anlı ile gündeme gelen bu cinayette kritik ifadelere ulaşıldı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Şen kardeşler soruşturmasında şüphelinin itiraflarını canlı yayında açıkladı.

Kan Donduran İtiraflar Geldi

Cinayetin işlendiği gece 5 telefonun kaybolduğu tespit edilirken JASAT timleri bu telefonların peşine düştü. Telefonların alım satım işleriyle ilgisi bulunan M. M. ve S. S. isimli şahıslar jandarmadaki ifadelerinde şunları söyledi: “Cinayetin işlendiği gece ben, M.M. ve ismini bilmediğim bir arkadaşım ile Şen kardeşlerin evine gittik. Ben kapıda gözcülük yaparken M.M ve ismini bilmediğim arkadaşım içeri girdi. Çıktıklarında bana ‘sadece kafalarına vurduk’ dediler.” Milyonları ekran başına toplayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki bu itiraflar izleyenlere şok yaşattı.