Gündem

Müge Anlı’da Şen kardeşler cinayeti çözülüyor! Kan donduran itiraf geldi!

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında kan donduran itiraflar geldi. Şen kardeşler cinayetinde sona gelinirken araştırma süreci devam ediyor. Hatay’da 80 yaşındaki Hüseyin Şen ile 83 yaşındaki Mehmet Şen, 8 Ekim 2020’de cinayete kurban gitti. Müge Anlı, vahşetin yaşandığı evde canlı yayın yaparak katillerin bulunması için harekete geçmişti. Emel Cengiz ise katliamın yaşandığı gece yaşananları gözyaşları içinde anlatmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında yine Türkiye’nin gündemine damgasını vuran gelişmeler yaşandı.

Cinayet Şüphelisi Akraba Çıktı

Hatay’da yaşanan Şen kardeşler cinayetinin üzerindeki sır perdesi aralanıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinin katillerin bulunması için harekete geçmesinden sonra JASAT da sürece dahil oldu. Cinayetten 15 ay sonra çok önemli ipuçlarına ulaşıldı. Hatay’daki çifte cinayette kan donduran ifadeler gelmesi Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerini şaşkına çevirdi. Gözaltına alınan bir kişi Hüseyin Şen’in çocukken Almanya’dan kendisine şeker getirip verdiği bir isim çıktı. Vahşi cinayetin ardından aranan telefonlar bulundu ve o aileden biri çıktı.

ATV ekranlarından canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınında Şen kardeşler cinayetinde yaşanan son gelişmeler dikkat çekti. Şen kardeşlerin cinayete kurban gitmesinin ardından 6 ay sonra wifi ile bir telefonun sinyal verdiği ortaya çıktı. JASAT evden çalınan 3 telefonun satıldığını tespit etti ve şüpheli kişi ailenin uzaktan akrabası çıktı. 80 yaşındaki Hüseyin Şen ile 83 yaşındaki Mehmet Şen, Hatay’da yaşadıkları evde katledildi. Kardeşlerin yakınları ise cinayetin evin bakıcısı Emel Cengiz’in işlediğini öne sürdü.

Canlı Yayında Dakika Dakika Cinayet Gecesi

Bakıcı Emel Cengiz, Hatay’da vahşetin yaşandığı odaya girdi ve canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Odaya girdiğinde gözyaşlarını tutamayan Emel Cengiz, “İçeri bir girdim ne göreyim. Mehmet Abi ve Hüseyin Abi oradaydı. Yan yatmışlardı.” ifadelerini kullandı. Emel Cengiz, katledilen Şen kardeşleri cinayet gecesinde nasıl bulduğunu detaylı bir şekilde anlatırken, Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicileri de bu açıklamalar karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.