18 – 40 Yaş Aralığında 1780 Personel Alınacak! Başvurular İŞKUR Üzerinden Yapılacak

İŞKUR üzerinden 2022 yılının ilk aylarında 1.780 temizlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Özel ve kamu kurumlarında görevlendirilecek ilanın alım detayları haberimizde…

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 1.780 temizlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. Türkiye’nin farklı il ve taşralarında gerçekleşecek personel alım ilanlarına başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. 18 – 40 yaş aralığında kadın erkek adaylar hem kamu hem de özel sektör olmak üzere onlarca ilana başvuru yapabilecek.

Adaylar İŞKUR İlanlarına Nasıl Ulaşabilir?

İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi alım ilanlarına başvuruda bulunabilmek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine giriş yapın “Meslek” yazan kutucuğa “Temizlik Görevlisi” yazın ve ara seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını taşımanız halinde “Başvur” butonuna tıklayın ve başvurunuzu gerçekleştirin.

İŞKUR Kaydını Tamamlamanız Gerekiyor

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

Temizlik Görevlisi İlanlarına Başvuracak Adaylarda Aranan Özellikler

Exit mobile version