T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu Duyurdu: Türk Uyruklu Sekreterler Alınacak!

T.C. Frankfurt Başkonsolosluğuna 2 Sözleşmeli Sekreter alınacak. Adaylar Almanya’da yapılacak sözlü ve yazılı sınavlarla seçilecek.

Dışişleri Bakanlığı’nca yayımlanan ilanda T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu için Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Sınav Duyurusu yapıldı. Duyuruda Frankfurt / Almanya’da düzenlenecek olan alım sınavında adayların pasaport, vize ve seyahat işlemleri tamamen kendi sorumluluklarında olacağı belirtildi.

6 Ocak 2022 tarihinde başlayan başvurular 22 Ocak 2022 Cumartesi TSİ 23:59’te son bulacak. Soava katılmak isteyen adaylar belirtilen tarihler arasında e-Devlet üzerinden Dışişleri Bakanlığı, Kariyer Kapısı – Kamu İşe Alım sekmesinden ve Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden başvuru yapabilecek.

Adaylarda Aranan Nitelikler

Başvuru İçin Adaylardan İstenen Belgeler

28 Ocak 2022 Tarihine Kadar Belgeler Teslim Edilecek

Söz konusu belgelerden e-Devlet sisteminden otomatik olarak çıkmayanların aday tarafından sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Sınava katılabilmek için adayların tüm başvuru belgelerinin asıllarını veya onaylı suretlerini en geç 28 Ocak 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar T.C. Frankfurt Başkonsolosluğuna şahsen (hafta içi her gün 09:00-16:00 saatleri arasında) veya postayla iletmeleri gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Başkonsolosluğumuz sorumlu değildir.

Adaylar, başvurularının değerlendirilmesine ilişkin bilgileri Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir.

Exit mobile version