İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Ocak 2022’nin ilk bekçi alımı başladı! Bekçi alım başvuru şartları belli oldu!

2022 Ocak ayına girilmesi ile birlikte İŞKUR üzerinden ilk bekçi alımı başladı. Şu anda için özel sektöre yapılacak olan bekçi alımına ilişkin başvuru şartları açıklanırken, adaylar için özel şartlar da belli oldu.

İş arayanlar EGM bekçi alım ilanını beklerken, İŞKUR üzerinden özel sektör bekçi alımı açıklandı. Çeşitli iller için yapılacak olan bekçi alımı için başvuru şartları ve ilan detayları haberimizde..

BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden özel firmalar bekçi alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan personel alımına ilişkin başvuru şartları şu şekilde:

T.C. Vatandaşı olmak,

– İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

– 18 yaşını tamamlamış olmak,

– Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

– Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

BEKÇİ ALIM İLANLARI YAYINLANDI

Bekçi alımı yaparak istihdama destek veren kurumlar ise şöyle:

İLANLARI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN