Emniyet Personeli

Adaylar Merak Ediyor Askerlik ile İlgili 36 Ay Şartı Kaldırıldı Mı?

Özel Harekat Polisi Alımıyla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

 Kamupersoneli.net’in haberleri yerine ulaştı ve özel harekatçı olmak için ilan duyurusu gözleyen adaylara Polis Akademisi Başkanlığı’ndan ilan tarihi ile ilgili bilgilendirme duyurusu yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfasından yapşılan duyuru ile lise ve dengi okul mezunları arasından 10 bin özel harekat polisi alımı yapılacağı duyuruldu.

Bilindiği gibi askerlikle ilgili sık sık haber yapmış ve 36 ay şartının  esnetilmesi yönünde talep olduğunu belirtmiştik. Polis Akademisi Başkanlığı’ndan yapılan duyuruda özel harekat alımı ile ilgili askerliğini yapmış ve 28 yaş şartı bulunuyıor fakat askerliğin hangi süre içerisinde yapılması gerektiğine dair herhangi bir ibare bulunmuyor (Terhis tarihinden itibaren 36 Ay şartı kaldırıldı mı?). Bu da akıllara bir soru işareti getiriyor. Askerlikle ilgili 36 ay şartı kaldırıldı mı? Bilindiği gibi polis alımları ile ilgili tüm süreci en başından beri yakından takip eden tek site kamupersoneli.net. KPSS şartının kaldırılacağı ve lise mezunlarının da başvurabileceği yönünde haberleri de ilk yapan site kamupersoneli.net olmuştur. Gelişmeleri yakından takip etmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını hemen şimdi ücretsiz indirin ve kamu personeli alımlarından anında haberdar olun.

Dün akşam saatlerinde özel harekat alımıyla ilgili yapılan duyuruya göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

Bir Yorum

  1. Bayanların da alın biz aylardır bu haberi bekledik cok büyük haksızlık var hayallerimizi Yok ettiniz biz vatanımız için görev yapmaya hazırız lütfen sesimizi duyun başka

  2. bayan alımı olması için askerlik şartınında kaldırılması gerek çünkü bayanlar askerlik yapmıyor zıplayıp duruyosunuz kadın erkek eşit diye ozaman askerlik yapın sizde görün eşitligi

  3. askerlik kaldirilsin yas siniri 30 olsun millettin sucu ne erken dogduysa az vicdanli davranin

  4. Ben özel harekat olmak için üniversite okuyorum ama askerlik yapmadığım için alınmıyorum çok saçma bana ve benim gibi arkadaşlara imkan verilsin askerlik şartı kalksın eğitim süresi uzatilsin onun yerine.