İş İlanlarıKamu PersonelleriMeb PersoneliPersonel Alımı

MEB çok sayıda memur alımına başladı! Başvurular online yapılıyor!

Milli Eğitim Bakanlığı 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılacak olan personel için detaylar tek tek aktarıldı. Peki, kimler MEB personel alım ilanına başvurabilir? MEB 100 danışman alım için detaylar ve ilan metni haberimizde..

MEB bünyesinde istihdam edilmek üzere çok sayıda danışman alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilana göre 100 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru şartları ve ilan detayları şu şekilde aktarıldı:

MEB PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

En az lise mezunu olmak.

Dünya Bankası satın alma usulleri konusunda en az 3 yıllık deneyime sahip olmak.

Tercihen Kamu İhale Kanunu veya Uluslararası Finans Kuruluşlarının satın alma süreçlerinde deneyim sahibi olmak.

Büro otomasyon araçlarını ve Microsoft Office Programlarını kullanabilmek.

İngilizce ve Türkçeyi iyi derecede yazabiliyor ve konuşabiliyor olmak.

Proje kapsamındaki satın alma faaliyetlerini Kredi Anlaşmasında belirtilen satın alma usulleri ile uyumlu olarak gerçekleştirmek, ilgili mevzuat değişikliklerini takip etmek ve bu değişikliklerin uyarlanmasını ve uygulanmasını sağlayabilmek.

En az 5 yıllık deneyime sahip olmak.

Kurum çalışanları tarafından hazırlanan ilanların ve tüm ihale belgelerinin gerektiğinde PUB yönetimine ve/veya Dünya Bankası uygun görüşüne sunmadan/göndermeden önce kontrol etmek ve ilgililerle koordine olarak nihai hale getirmek ve iletilmelerine destek sağlayabilmek.

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adayların en geç 3 Ocak tarihine kadar başvuru.eba.gov.tr adresi üzerinden online olarak başvuruda bulunması gerekiyor.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN