Nokia Eski Günlerine Geri Dönüyor

Geçtiğimiz dönemlerde rekabete yenik düşmesi sebebiyle Microsoft tarafından satın alınan Nokia, eski günlerdeki haline geri dönüş yapacak. Ancak bu geri dönüş oldukça iddialı bir ürünle başlayacak.

Tuşlu telefon döneminin efsanesi, uzun ömürlü bataryaların babası Nokia; TENAA kayıtlarında ortaya çıkan yeni bir ürünle pazara yeniden giriş yapma hazırlığında. Oldukça ses getirecek bir cihaz olan telefonda ise, tatmin edici ve yine uzun ömürlü kullanım sağlayacak bir batarya yer alıyor.

Nokia’ nın pazara giriş hazırlığındaki yeni cihazının modeli ve özellikleri neler?

Satışa hangi tarihte başlayacağı bilinmeyen cihazın modeli Nokia RM-1187 olarak TENAA kayıtlarında bulunuyor. Bu model ön-arka kamera ve led flash imkanına sahipken; bataryasıyla da yaklaşık olarak 1 haftalık kullanım sağlıyor. Yeni modelin, 16 MB ram ve 64 GB’ a kadar yükseltilebilir hafızaya sahip olduğu da aktarılırken; siyah ve beyaz renk seçenekleriyle Nokia severlere sunulacağı aktarılıyor. 

240×320 çözünürlüğe sahip bir ekran ve 2.5 G destekleyen bu model 82,6 gram ağırlığına sahipken, arka kamerada bir CMOS sensörünün de bulunduğu ifade ediliyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Exit mobile version