Ülkede korkunç kaza! Göçmenleri taşıyan kamyon devrildi! 54 kişi öldü!

Gelen bir son dakika haberine göre Meksika’nın güneyinde korkunç bir olay yaşandı. Meydana gelen yolda göçmenleri taşıyan kamyon aşırı hız sebebi ile kaza yaptı. Meydana gelen kazada en az 54 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Düzensiz göçmenleri taşıyan kamyon yüksek hızla seyrederken, ters dönüp yolda savruldu. İlk belirlemelere göre 54 kişi hayatını kaybetti. Olay sonrasında yetkililer yaptığı açıklamada kamyonun dorsesi koparak açıldı ve insanlar yollara savruldu.

Öte yandan olay yerinde şoka girdiği gözlenen yaralı bir adam, ”Hızlı bir viraj aldı. Römork insanların ağırlığını kaldıramadı ve savrulduk” diyerek kazanın korkunçluğunu anlattı.

Meksika Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Görgü tanıkları, yaralılar arasında çocukların da olduğunu bazı çocukların a aileleri olmadan seyahat ettiğini söyledi.

Meksika Ulusal Göç Enstitüsü hayatını kaybeden kişilerin cenaze masraflarının karşılanacağını belirtirken, hayatta kalan kişilerin ülkelerine dönmeleri için tüm yardımların yapılacağını söyledi.

54 ÖLÜ 115 YARALI

Kamyon çarpmanın etkisiyle yola savruldu. İçerisinde göçmenlerin olduğu kamyonun karıştığı korkunç kazada 54 kişi hayatını kaybederken 115 kişinin yaralandığı açıklandı. Yaralıların tedavi edilmek üzere çevre hastanelere kaldırıldığı duyuruldu.

Exit mobile version