Adalet Personeliİş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel Alımı

2021’in son alımı! Adalet Bakanlığına çok sayıda personel alımı başlıyor!

2021 yılının sonuna gelinmesi ile birlikte kamu kurumları peş peş personel alımına başladı. Gelen son dakika haberine göre Adalet Bakanlığı bünyesine 200 personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılacak personel alımı için meslek grupları tek tek açıklanırken, başvuruların da yakın zamanda başlayacağı ifade edildi. İşte merak edilenler:

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında önemli bir iş ilanı yayımlandı. Adalet Bakanlığı bünyesine 200 personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılacak olan alımlar 13 Aralık tarihinde başlayacak olup, 27 Aralık tarihine kadar devam edecek. Adalet Bakanlığı personel alım 2021 detaylarıyla haberimizde..

Adalet Bakanlığı personel alımına ilişkin yayımlanan kamu personel alım ilan metni içerisinde, “Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesinin 1978/373 Esas, 1978/422 Karar sayılı dosyasının zayi olduğu anlaşıldığından, 4473 sayılı Yangın, Yersarsıntısı, Seylâp veya Heyelân Sebebiyle Mahkeme ve Adliye Dairelerinde Ziyaa Uğrayan Dosyalar Hakkında Yapılacak Muamelelere Dair Kanun hükümlerinin söz konusu dosya için uygulanmasına ve anılan Kanun hükümleri gereğince işlem yapılmasına karar verildiği ilân olunur” ifadesi kullanıldı.

Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden e-Devlet şifresi ile yapacak olup duyuruda belirtilen süre içinde şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular 13 Aralık 2021 tarihinde başlayıp, 27 Aralık 2021 tarihinde saat 23:59:59’da sona erecektir.

Başvurular için gerekli koşullar, istenilen belgeler, sınav süreci ile ilgili diğer bilgiler Bakanlığımız internet adresinde (www.adalet.gov.tr ) yer almaktadır.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN