DünyaGündem

Son dakika Sedat Peker gözaltına alındı iddiası!

Gelen bir son dakika haberine göre Sedat Peker’in gözaltına alındığı iddia edildi. El Cezire’nin haberine göre organize suç lideri olduğu iddiası sebebiyle Sedat Peker gözaltına alındı ve Türkiye’ye iadesi söz konusu olabilir.

Sedat Peker’in BAE yetkilileri tarafından gözaltına alındığı ve uzun süredir iadesini isteyen Türkiye’ye iade edilebileceği ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ziyareti sırasında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Katar merkezli haber ajansı olan El Cezire bir iddia ortaya attı.

Ortaya atılan iddiaaya göre organize suç örgütü lideri olduğu iddiası sebebiyle hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker gözaltına alındı.

Gelen bilgiye göre Sedat Peker Türkiye’ye iade edilecek.

EVDE TUTULDUĞU İDDİA EDİLDİ

3 hafta önce Sedat Peker’in Birleşik Arap Emirlikleri’nde görüntülendiği ve kendisini çeken kameraya, “Azem kardeş bazen film bitti dendiği yerden yeniden başlar. Bir gün Montenegro olur, başka gün başka bir yer olur. Unutma geceleri yavru kurtlar değil avcı kurtlar gezermiş Azem kardeş” ifadelerini kullanmıştı.

Bu konuşmadan sonra Peker’den bir daha haber alınamadığı ve ev hapsinde tutulduğu belirtildi. Sedat Peker’e ilişkin bomba bir iddia ortaya atıldı.

Sedat Peker’in gözaltına alındığı ve Türkiye’ye iade edileceği iddia edildi. Ancak ortaya çıkan haberlere ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.