Sadece Türk Telekom kullanıcılarına hediye edilecek! Şart yok koşul yok!

Türk Telekom kullanıcılarını yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Akbank ile Türk Telekom’un ortak olarak düzenlediği kampanya kapsamında Türk Telekom üzerinden otomatik ödeme kampanyası veren vatandaşlara 2 GB internet hediye edilecek. Kampanyadan sadece Türk Telekom kullanıcıları yararlanabilecek. İşte detaylar..

Kampanya Detayları:

Kampanya koşullarını sağlayarak otomatik fatura ödeme talimatını başarıyla veren abonelere Türk Telekom tarafından kampanya kapsamında ilk ay kullanabileceğiniz 30 gün geçerli 2 GB hediye cepten internet verilecektir.

Kampanya 30 Haziran – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya kapsamında sunulan aylık 2 GB hediye yalnızca mobil internet için geçerli olup, geçerlilik süresi 30 gündür.

Otomatik fatura ödeme talimatının başarılı bir şekilde verildiği günün ertesi günü ilgili hatta SMS ile bilgilendirme yapılacak olup, bahsedilen bilgilendirme mesajının ardından kampanya kapsamında sunulan hediye aylık 2 GB internetten yararlanmaya başlayabilecekler.

Kampanyaya katılım koşulu yoktur.

Alışveriş severlere duyuruldu! Trendyol 50 TL indirim kodu hediye ediliyor!

Kasım ayında başlayan efsane Cuma kampanyaları devam ediyor. Son dönemlerde alışveriş noktasında zirve satış platformu olan Trendyol 50 TL indirim kodu hediye ediliyor. Son tarihin 31 Aralık olduğu açıklanan kampanyanın detayları haberimizde..

Bankkart Genç kartına sahip olan kişilere Trendyol 50 TL indirim kodu hediye ediliyor. Yapılan açıklamada Trendyol indirim kodu ile 250 TL ve üzeri ödemelerde 50 TL hediye edilecek. Alınan kodların sadece yılsonuna kadar kullanılabileceği ifade edildi. İşte Trendyol 50 TL indirim kodu kampanya detayları:

Bankkart Genç kart sahipleri uygulama üzerinden alacakları Trendyol indirim koduyla 250 TL ve üzeri ödemelerinde 50 TL indirimden yararlanacak. Kampanya 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Kampanyaya Bankkart Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanması gerekmektedir.

Bankkart Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için “Katıl” butonuna tıklanması yeterlidir.

İndirim kodları, kampanya katılımı sonrasında müşterilerin Banka’da kayıtlı cep telefonlarına SMS olarak gönderilecektir.

Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar. Katılımların alışverişten önce yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan faydalanmak için trendyol.com ve Trendyol mobil üzerinden kampanya kodunu sepetteki “İndirim kodu” alanına girmeleri gerekmektedir.

Kod kullanılmadan yapılan işlemlerde indirim sağlanmayacaktır.

Alınan kod 31 Aralık 2021 tarihine kadar kullanılabilir.

Kampanya kodları tek kullanımlıktır.

Exit mobile version