İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel AlımıSağlık Personeli

Kamu kurumuna en az ortaöğretim mezunu sağlık personeli ve güvenlik görevlisi alınacak! Yaş şartı bulunuyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B fıkrasına göre sözleşmeli personel alımının yapılacağı ilana başvurular da 2020 yılı KPSS puanıyla gerçekleştirilecek. Ancak KPSS taban şart puanı bulunmuyor. Alımlar sağlık personeli, güvenlik görevlisi, destek personeli kadrolarına olacak. İşte ilana dair tüm detaylar…

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 37 kişilik açık kadro ile hastane, tüm birimler ve Ağız ve Diş Sağlığı U.A.M birimlerine personel alacak. Alım yapılacak personel dağılımı şöyle:

Lise Mezunu: 1 Hemşire, 15 Destek Personeli (Temizlik)

Ön Lisans Mezunu: 1 Sağlık Teknikeri, 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Lisans Mezunu: 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi.

Başvurular için 2020 yılında yapılan KPSS’den Lise P94, Ön Lisans P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak şartı bulunuyor. Değerlendirmeler KPSS puanına göre yapılacak ve en yüksek puandan en düşük puana kadar kadro sayısına göre sıralama yapılacak.

İlana başvurular ilanın yayım tarihi olan 1 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek. Başvurular https://ilan.comu.edu.tr/ adresinden gerekli belgelerin sisteme eksiksiz olarak yüklenmesiyle gerçekleşecek.

TAM İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.