Android Kullanıcılarına Flaş Duyuru! O Uygulamaya İlişkin Yeni Açıklama Yapıldı!

Günümüzde milyonlarca kullanıcısı bulunan ve severek kullanılan önemli mesajlaşma uygulaması Whatsapp, her geçen gün kullanıcılarının karşısına yeni bir özellikle çıkarak ilgilerini çekmeye devam ediyor. Masaüstü ve cep telefonu alanlarında yeni güncellemeler getiren Whatsapp uygulaması, son olarak büyük yer kaplayan Android kullanıcılarını da unutmayarak Android Whatsapp uygulamasına yeni bir özellik getirdi. İşte detaylar…

Whatsapp Çıkartma Özelliğinde Flaş Yenilik

WhatsApp bugün Android’deki beta kullanıcıları için bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme, uygulamadaki çıkartmalar özelliğine bir işlev daha katıyor. WhatsApp’ın bu hafta çıkartmalarla ilgili getirdiği ilk özellik bu değil. Hafta içerisinde yayınlanan bir diğer güncelleme, masaüstüne çıkartmalarla ilgili önemli bir özellik getiriyordu.

Eğer çıkartmaları telefonunuza kaydetmeyenlerdenseniz çıkartma yönlendirme özelliğini kullanabilirsiniz. Bu yenilik olsa da bu özellik sayesinde bir konuşmadaki kaydetmek istemediğiniz çıkartmayı başkasına gönderebilirsiniz. Bu özellik Android için yayınlanan betanın 2.21.13.15 numaralı sürümüyle geliyor. Betayı yükleyen herkes bu özelliği deneyimleyebilir.

Çıkartmalar kısa sürede WhatsApp kullanıcılarının favori özelliklerinden biri oldu. Yayınlanan güncelleme ile artık WhatsApp’ın masaüstü uygulaması içerisinden kendi çıkartmanızı oluşturmanız mümkün. Özelliği kullanabilmenizi için öncelikle masaüstünde WhatsApp’ı açmalısınız. Ardından herhangi bir sohbete girip emojilere, ardından çıkartmalara girin. Çıkartmaların ilk sekmesinde çıkartma oluşturmak için bir simge göreceksiniz. Menüye tıkladıktan sonra istediğiniz resmi içeri aktarıp düzenlemeleri yaptıktan sonra kaydetmeniz yeterli olacaktır. Bu özelliğin yakın zamanda mobil platformlara da gelmesi bekleniyor.

Exit mobile version