Engelli Personel Alım İlanları

2 Devlet Kurumunun Engelli Personel (Engelli İşçi ) Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor

 MKE ve Karayolları Engelli Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor .


Karayolları Genel Müdürlüğü 9 Engelli Personel ( işçi )  Alımı Başvurular Sona Eriyor
Karayolları Genel Müdürlüğü’nün bölge müdürlüklerine bağlı işyerlerine belirsiz süreli (daimi) iş sözleşmesi ile engelli personel alımı için başvurularda sona geliniyor. Söz konusu engelli personel alımı için son başvuru tarihi 6 mayıs 2016 olarak açıklanmıştı. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Muş ve Van bölgelerinde çalıştırılacak olan engelli personel adaylarının en az lise ve dengi okul mezunu olması gerekiyor. Başvurular ve çok daha fazlası hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

Karayolları Genel Müdürlüğü 9 Engelli işçi alımı başvuru kılavuzu ve ilana göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

MKE Başvuruları için son tarih 4 Mayıs 2016

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü (MKE) Engelli personel alımı başvuruları içinse yarın son gün. Söz konusu alımlar hakkında daha öncede bilgilendirmerde bulunmuştuk. MKE Engelli Personel alımı için başvurular 25 Nisan 2016 tarihinde başlamıştı 4 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek. Alınacak Personel MKE Pirinç Fabrikası Müdürlüğü’nde istihdam edilecek söz konusu alım için başvurular işkur üzerinden yapılıyor.

Kamudan haberler, engelli personel alımı , engelli işçi alımı ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulaması sayesinde her türlü personel alımı haberinden her yerde haberdar olabilir, başvuru sürelerini takip edebilir, yeni duyurulardan anında haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara