Yarı insan yarı köpek büyük korku yarattı! Gören gözlerine inanamıyor! Kıyamet..

Avustralya’da bulunan bir köyde köylüler, yarı insan yarı köpek türünde bir canlı gördüklerini belirtti. Bahsedilen canlı sebebiyle ormana bir türlü giremeyen vatandaşlar, zor günler geçiriyor. Son olarak balık tutmak için ormana giden John isimli bir vatandaş, yaratığın kendisini takip ettiğini söyleyerek fotoğraf payladı.

1887’de başlayan yarı insan yarı köpek olayına ilişkin bir haber de geçtiğimiz günlerde Avustralya’dan geldi. Bir köyde yaşayan insanların bu farklı canlı sayesinde ormana giremedikleri iddia edildi. Fotoğrafının çekildiği iddia edilen yarı insan yarı köpek için elle tutulur bir görüntü henüz yok.

FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

John isimli vatandaş, balık tutmak için ormana gitti. Kendisini takip etmesi sebebiyle fotoğrafını çektiğini söyleyen John’un çektiği görüntüde de net bir görüntü elde edilemedi. Olayın kısa süre içerisinde duyulmasından sonra herkes yarı insan yarı köpek nasıl bir şey? Sorusunun cevabını aramaya başladı. Ancak gelen bilgiye göre henüz net bir fotoğraf karesi bulunmuyor.

“ARKAMDA ADIMLARINI DUYDUM”

Görüntülerin en netini çeken John isimli vatandaş, arkasında adımlarını duyduğunu belirterek, “Elimdeki sopayı kayaya her vurduğumda arkamda adımlarını duydum. Beni takip ettiğini çok iyi biliyordum fakat en fazla bu kareyi çekebildim” ifadesini kullandı.

Exit mobile version