Kutlamalar sırasında katliam! Kalabalığın içine giren araç çok sayıda kişiyi öldürdü ve yaraladı!

Gelen bir son dakika haberine göre ABD’nin Wisconsin eyaletinde yapılan noel kutlamaları sırasında katliam gibi bir olay yaşandı. Kırmızı renkli SUV model araç, kutlama yapan kalabalığın arasına daldı. Meydana gelen korkunç saldırıya ilişkin gelen son bilgilere göre çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı aktarıldı.

Noel kutlaması sırasında yapılan geçit törenine kırmızı model bir araç saldı. Korkunç saldırı karşısında 12’si çocuk olmak üzere 23 kişinin yaralandığı ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

Kişinin gözaltına alındığı ve henüz kimliğinin açıklanmadığı aktarıldı. Güvenlik güçleri bölgeye gelerek, halka, “Evden çıkmayın” uyarısında bulundu.

GEÇİT TÖRENİNE DALDI

Waukesha Belediyesi tarafından düzenlenen geçit töreninde korkunç bir olay yaşandı. Aynı anda olayları gösteren pek çok sosyal medya yayınının olduğu ifade edildi. Görüntülerde kırmızı model SUV aracın kalabalığın içerisine hızla daldığı gözüküyor.

23 KİŞİ YARALANDI

Olaya ilişkin yapılan açıklamada 23 kişinin yaralandığı ifade edildi. Ölenlerin olduğu belirtilirken, ölü sayısına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Exit mobile version