İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Türkiye geneli vasıflı vasıfsız büro memuru alınacak! Başvurular için acele edin! En az 3 bin 500 TL maaş..

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden her geçen gün yeni personel alım ilanları yayınlamaya devam ediyor. Yayımlanan son personel alımlarına göre Türkiye geneli vasıflı vasıfsız büro memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Alımlarda başvurular için acele edilmesi gerektiği ve ortalama olarak 3 bin 500 TL civarında maaş verileceği belirtildi.

Büro memuru olarak görev almak isteyenler için 737 büro memur alım ilanı yayınlandı. En az ilkokul mezunu şartının aranacağı ifade edildiği iş ilanları için detaylar haberimizde mevcut..

Özel sektöre 737 büro memuru alınıyor. Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen adayların belirtilen şartları taşıması ve ilanda ifade edilen süreye kadar online başvuruda bulunması gerekiyor.

İŞKUR BÜRO MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR aracılığıyla büro memuru olarak görev almak isteyen adayların belirli şartları taşıması gerekiyor. Adaylardan aranan genel şartlar şu şekilde:

1 – Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3-18 Yaşından büyük olmak,

4-En az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu olmak, (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)

5 – Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

6 – Askerlik durumu itibariyle; a) Askerlikle ilgisi bulunmamak, b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

7 – Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmamak, nöbetli ya da gece çalışmasına engel sağlık probleminin olmaması.

8- Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak.

GÜNCEL BÜRO MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Bir Yorum

  1. Merak ediyorum. İlkokul mezununu nasıl memur yapacaksınız.Ortada bu kadar boş gezen üniversite mezunu insanlar var iken.