İş arayanlara müjde! 3 bin TL maaşla en az ilkokul mezunu binlerce kişi işe alınıyor! Sekreter, bekçi, hasta danışmanı..

İŞKUR iş arayan vatandaşlar için güzel haberi duyurdu. 81 il genelinde iş ilanları yayımlandı. Buna göre güvenlik, temizlik görevlisi, şoför, sekreter, bekçi ve hasta danışmanı gibi pek çok meslek için alımlarının yapılacağı belirtildi.

İş arayan vatandaşlar İŞKUR online iş arama sayfasına giriş yaparak kendilerine uygun ilanı araştırıyor. İşte 9 Kasım İŞKUR güncel iş ilanları..

2021 yılı için İŞKUR personel alımlarına devam ediyor. Büro memuru, güvenlik, temizlik görevlisi, sekreter, beden işçisi, kasiyer ve çağrı merkezi elemanı gibi akla gelebilecek pek çok meslek dalı için personel alımları başladı. İş arayan herkesin başvurabileceği İŞKUR iş ilanları için en az ilkokul mezunu olmak gerekiyor.

MEMUR ALIMLARI DA YAPILIYOR

İŞKUR güncel iş ilanları sayfasında sadece özel sektörün değil aynı zamanda kamu sektörü için de alımlar yapılıyor. Bunun için aşağıdaki link üzerinden arama yaparken kamu kısmına tıklayarak kamu kurumlarının yapacağı KPSS’li ve KPSS’siz alımları inceleyebilirsiniz.

9 KASIM İŞKUR İŞ İLANLARI BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Vardiyalı çalışabilecek

Çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorununun olmaması

İLANLARI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN

Exit mobile version