WhatsApp kullanıcılarına müjde! Silinen mesajları okumanın yolu açıklandı

Milyonlarca kullanıcısı bulunan mesajlaşma arama ve görüntülü konuşma gibi önemli özelliklere sahip olan Whatsapp son olarak Facebook’un adını değiştirmesiyle Meta bünyesinde yer almaya başladı. Milyarlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp’da silinen mesajların okunmasının yolu araştırılıyor. “Bu mesajı herkesten sil” butonuyla silinen mesajları okumanın 2 yöntemi olduğu öğrenildi.

SİLİNEN MESAJLARI OKUMA

Silinen mesajları okumanın iki yöntemi bulunuyor. Bu yöntemler ise şöyle paylaşıldı:

Konuştuğunuz kişi, size gönderdiği mesajı sildiyse WhatsApp’ı telefonunuzdan silip tekrar yükleyin. Bu işlemi tamamladığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görme imkanına sahip olacaksınız. Çevrimiçi olduğunuz sırada size gönderilen bir mesaj silindiğinde, ‘bu mesaj silindi’ şeklinde bir uyarıyla karşılaşırsınız. Böylece mesaj, konuşma geçmişinden silinse dahi telefon hafızasında depolanmaya devam eder.

WhatsApp’ta, karşı tarafın gönderdikten sonra sildiği mesajları okumanın bir diğer yolu, bildirimleri kaydeden bir uygulama kullanmak. WhatsApp silinen mesajların bildirimlerini de siliyor. Ancak bu tür üçüncül uygulamalar gönderilen mesajları silinmeden depolayabiliyor.

Exit mobile version