Genel

Almak istediğiniz ürünlerinizi favoriye atın! Büyük Trendyol indirimi başlıyor! Black Friday (Kara Cuma) büyük indirim günleri 2021 tarihi belli oldu!

Her yıl belirli dönemlerde yapılan Trendyol büyük indirim için bu yıl tarihin belli olup olmadığı araştırılmaya başladı. Önceden favoride olan ürünlerini büyük indirim fırsatı ile almak isteyenler için geri sayım başladı. Trendyol Black Friday (Kara Cuma) indirim günleri başlıyor. Peki, Kara Cuma indirim günleri ne zaman? Detaylar haberimizde..

Vatandaşların uzun zamandır beklediği Black Friday indirimleri için tarih belli oldu. Diğer adı ile Kara Cuma olarak bilinen büyük Trendyol indirimi için geri sayım başladı. Almak istediğiniz ürünleri şimdiden favoriye atın! İşte büyük Trendyol indirimleri tarihi..

TRENDYOL BLACK FRİDAY (KARA CUMA) İNDİRİMLERİ BAŞLIYOR

Yapılan açıklamaya göre Kasım 2021 içerisinde Kara Cuma indirimleri başlayacak. 9-12 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan büyük indirimde Trendyol’da pek çok ürün satışa çıkartılacak.

TRENDYOL HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMLİ SATILACAK?

Pek çok kişi tarafından tercih edilen Trendyol büyük indirime hazırlanıyor. Kasım ayı için özel indirimlerin hazırlandığı Black Friday günleri önümüzdeki hafta başlıyor. Trendyol Süper İndirim günleri 9-12 Kasım tarihleri arasında satışa çıkıyor.

Yapılan açıklamaya göre makyaj malzemelerinden, bilgisayara, elektronik ürünlerinden, mutfak malzemelerine kadar on binlerce ürün indirimli bir şekilde satılacak.