KOSGEB Sözleşmeli 3 Bilişim Personeli Alacak!

KOSGEB, sözleşmeli 3 bilişim personeli alacağını duyurdu. Adayların başvuru yapabileceği son tarih 12 Kasım 2021 olarak belirlendi.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB),  Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 bilişim personeli alacaklarını açıkladı. İlana başvuracak adayların 2020 veya 2021 KPSSP3 puanının 70 ve üzeri olması gerekiyor. Ayrıca yapılan açıklamada, sınava çağırılacak adayların belirlenmesinde KPSS puanının %70’i ile yabancı dil puanının %30’unun toplamı dikkate alınacağı belirtildi.

Başvuru Şekli, Yeri ve Tarihi

Adaylar KOSGEB’in internet sitesinde (www.kosgeb.gov.tr) bulunan Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu’nu doldurduktan sonra gereken evrakları şahsen, posta ya da kargo yoluyla teslim edecek. Adaylar en geç 12 Kasım 2021 tarihi saat 17:30’a kadar Hacı Bayram Mah. İstanbul Cad. No: 32 06050 Ulus / Altındağ / ANKARA adresinde bulunan KOSGEB Başkanlık Binası Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle istenilen belgeleri bırakmalı.

Başvuruda İstenen Belgeler

a) Fotoğraflı Başvuru Formu,

b) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

c) Lisans diploması veya okul çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti. (Belge aslının ibraz edilmesi halinde fotokopisi Kurumumuzca onaylanacaktır.)

ç) Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge,

d) Son altı ay içinde alınmış Adli Sicil Belgesi,

e) Detaylı Özgeçmiş,

f) Genel Şartlar (Nitelikler) başlığının (ç) maddesinde belirtilen mesleki tecrübeyi gösterir belge (Mesleki tecrübenin bilişim personeli olarak geçtiğinin belgelendirilmesi gerekmektedir.)

g) Genel Şartlar (Nitelikler) başlığının (d) maddesinde belirtilen, en az iki güncel programlama dilini bildiğini gösterir belge (Onaylı transkript, sertifika gibi belgeler),

ğ) Her bir pozisyon için ÖZEL ŞARTLAR’ da istenilen sertifikalar ile tecrübe veya deneyimi gösteren belgeler (Sertifikalar sınavla alınmış olmalıdır),

h) 2020 veya 2021 KPSSP3 sınav sonuç belgesi (KPSS sınav sonuç belgesi ibraz etmeyenlerin puanı yetmiş(70) kabul edilecektir.)

ı) İngilizce dilinde Kamu Personeli Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavından (KPDS-YDS vs.) alınan puanı veya bu dilde yapılan diğer yabancı dil sınavlarından alınan ve Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen KPDS dengi puanı gösterir belge (Sınava çağırılacak adayların belirlenmesinde KPSS puanının %70’i ile yabancı dil puanının %30’unun toplamı dikkate alınacaktır. Belge ibraz etmeyenlerin yabancı dil puanı ise sıfır olarak değerlendirilecektir)

Exit mobile version