Dünyayı dehşete düşüren olay! Birden ortaya çıktı, 8 yaşındaki çocuğu yedi!

Endonezya’da meydana gelen ve tüyler ürperten bir olayın haberi tüm dünyayı dehşete düşürdü! Buru Adası’nda bir nehirde arkadaşlarıyla yüzen ve eğlenen 8 yaşındaki çocuk talihsiz bir olaya kurban gitti. Nehirde bir anda ortaya çıkan dev timsah, küçük kızı tek bir hamlede yedi. İşte korkunç olayın detayları…

Korkunç olay Endonezya’nın Buru adasında meydana geldi. 8 yaşındaki Suci Ramadhani isimli kız çocuğu, arkadaşlarıyla Teluk Kayeli Nehri’ne girdi. Kız çocuğu ve arkadaşları bir süre nehirde yıkanıp, eğlendi. Ancak daha sonra korkunç bir olay meydana geldi.

Birden ortaya çıkan dev bir timsah, hedefine alıp yakından izlediği Suci Ramadhani’yi tek bir hamleyle yedi. Çevredeki insanlar timsaha mızrak yağdırsa da küçük kızı yemesine engel olamadılar.

Dehşete düşüren olayın ardından yetkililer hemen talihsiz kızın cansız bedenini arama çalışmalarına başladı. Bir gün boyunca ortalık görünmeyen timsah, ertesi gün ekipler tarafından tespit edildi. Timsahın karnını açan yetkililer genç kızın kalıntılarını bulamadı. Ekipler ancak olaydan iki gün sonra nehrin uzak bir bölümünde küçük kızın kalıntılarını tespit etti.

Exit mobile version