Resmen duyuruldu! Türkiye’nin dört bir yanından en az 5 bin 100 TL maaşla 260 kişi alınacak, başvuruları kaçırmayın!

Yayımlanan son kamu personeli alım ilanlarına bir yenisi daha eklendi. 25 Ekim itibariyle başlayacak iş başvurularına göre Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Türkiye’nin dört bir yanındaki birçok şehirden personel alımı yapacak. Toplam 260 kişi alınacak ve başvurularda KPSS baraj puan şartı istenmeyecek. Alımlar lisans mezunu adaylar arasından gerçekleşecek. Alım yapılacak tüm şehirleri, ilana başvuru şartlarını ve diğer detayları haberimizi kaydırarak görebilirsiniz.

MEB PERSONEL ALIMI – ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

MEB, 2021 yılı personel alımında Türkiye’nin her noktasından 260 fizyoterapist alacak. Alım yapılacak şehirler aşağıdaki tablolarda belirtilmiştir:

MEB BAŞVURU ŞARTLARI

MEB’in 260 kişilik kadrosuna başvuru için gerekli genel şartlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak, devlet memurluğundan çıkarılmayı gerektiren bir ceza almamış olmak, olağanüstü hal kapsamında yürürlüğe konulan kanun hükmünde kararnamelerle kamu görevine son verilmemiş olmak, mesleğin ifasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığını, tam teşekküllü sağlık kurumlarından alınacak sağlık kurulu raporuyla belgelendirmek, Sağlık Bakanlığından onay almış psikoteknik belgesi vermeye yetkili merkezlerce düzenlenmiş psikoteknik raporuna sahip olduğunu belgelendirmek ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak olarak açıklandı.

Özel şart olarak ise;

Adayların Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi lisans programlarından mezun olmaları,

Ayrıca KPSS puanına sahip olmaları gerekiyor. Bu kapsamda 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden puan almış olmak şartı bulunuyor. Herhangi bir baraj puan şartı bulunmuyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 260 kişilik fizyoterapist kadrosuna başvurular 25 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 5 Kasım 2021 tarihine kadar devam edecek. Başvurular sadece internet üzerinden e-Devlet – Millî Eğitim Bakanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden yapılacak.

Exit mobile version