Dubai 3 bin dolar ( 26 bin 580 TL) maaşla personel alımı gelişmesi! Dubai işçi alımı başvuru formu

Yurtdışında çalışmak isteyen milyonlarca vatandaş iş ilanlarını araştırmaya devam ederken Dubai’den de bir haber geldi. Vatandaşlar Dubai’ye işçi götüren Türk firmalar ve yabancı firmaları araştırmaya devam ediyorlar.

Arap yarımadasında Birleşik Arap Emirlikleri‘ni oluşturan 7 emirlikte biri olan Dubai, günümüzde sunduğu inşaat, hizmet, gıda gibi farklı sektörlerde sunduğu yurtdışı iş imkanları ve yurtdışı iş olanakları, işçi ve eleman ücretleri ve yaşam tarzıyla yurtdışı iş kapsamında en cazip ülkelerden biri olarak ön plana çıkarken Türkiye’den de çok sayıda vatandaş Dubai’de çalışmanın yollarını araştırıyor. Peki Dubai’de çalışmak için başvuru formu nereden bulunur? Nereye nasıl başvuru yapılacak? Detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

HANGİ SEKTÖRLERDE ÇALIŞILABİLİR?

Dubai iş ve iş olanakları konusunda Dubai’de çalışmak ve söz konusu Dubai iş imkanlarını değerlendirmek isteyen yurtdışı işçi ve eleman adayları için önemli ve zengin fırsatların olduğu bir ülke. Dubai’de belli başlı sektörlerde iş yapan Dubai’ye işçi götüren eleman arayan Türk şirketlerin yanında yine çok sayıda yabancı inşaat şirketleri, turizm şirketleri ve hizmet sektörü şirketleri de mevcut. Konu ile ilgili olarak Dubai’de çalışılabilecek olan başlıca sektörler “inşaat ve emlak sektörü, otomotiv, havacılık, enerji teknolojileri, gıda, tarım, sağlık, lojistik, ticaret, turizm, gezi ve seyahat sektörü” olarak belirtildi.

ŞİRKETLERİN İLANLARINA BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Dubai’de çalışmak isteyen vatandaşlar için doğrudan Dubai iş başvuru formu bulunmuyor ancak a Dubai’de iş yapan firma ve şirketlere genel iş başvuru formu olarak iki farklı seçenek bulunuyor. Dubai iş imkanları ve iş olanaklarını değerlendirerek Dubai’de çalışmak isteyen adaylar Dubai’da iş yapan Türk inşaat şirketleri, Türk restoranları, turizm işletmeleri ve hizmet sektörü firmaları gibi firmaların gerek Dubai iş ilanlarına gerekse genel işçi ve eleman iş başvuru formunu doldurarak başvuru yapabileceklerdir.

3 BİN DOLAR MAAŞ

Dubai’de şirketlerin çalışanlarına karşı özenli olduğu ve 3 ay ve 6 aylık dönemlerde çalışanlar izin kullanabilecektir. Ayrıca firmalar ve şirketler çalışanlarına 2 bin dolar ile 3 bin dolar arasında maaş vermektedir. Ancak bu maaş tutarı çalışılan şirketin durumu çalışılan pozisyonun durumu ve sahip olunan tecrübeye göre değişiklik göstermektedir.

Exit mobile version