EkonomiGündem

Pandemi dönemi kredi kampanyası başlatıldı! Yüzde sıfır (0) faiz ile 5 bin lira kredi veriliyor

Akbank tarafından sıfır faizli kredi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası ile 5 bin liraya kadar yüzde sıfır faiz ile kredi kullanılabileceği ifade edildi. Akbank müşterisi olanlara 5 bin lira kredi vereceğini açıkladı. Bu kampanyada yüzde sıfır faiz işletileceği bildirildi.

YAPILAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak Akbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kredi teklifi ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecinden Akbanklı olan müşteriler için geçerlidir. Kredi başvurusu yeni müşteri edinimi esnasında müşterilerimiz tarafından iletilmelidir. Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan müşteriler, belge işlemleri tamamlandıktan sonra Akbank Mobil’e girerek krediye başvurabilirler.

MAKSİMUM 5 BİN LİRA KREDİ

Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum kredi tutarı 5000 TL , maksimum vade 12 aydır.

Söz konusu kredi talepleri Banka tarafından değerlendirilerek olumlu bulunursa karşılanacaktır. Akbank, kredi koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge talebinde bulunma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

ÖRNEK ÖDEME

Örnek ödeme tablosu kapsamında 5 bin lira kredi çeken vatandaşlar yüzde sıfır faiz oranı ve 12 ay vade imkanı ile tahsis ücreti de alınmayacak olup aylık ödeme 416 lira olacak. Yıllık maliyet oranı da sıfır olacak.

Detaylar için TIKLAYIN.