SON DAKİKA! İstanbul Tuzla’da bir fabrikada yangın çıktı!

Gelen bir son dakika haberine göre Tuzla İçmeler Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alana kurulu ambalaj fabrikasında yangın çıktı.

Ajanslardan geçen son dakika haberine göre İstanbul Tuzla İçmeler Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alana kurulu ambalaj fabrikasında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangının Orhanlı Deri Organize Sanayi Bölgesi Deri Yan Sanayi Sitesi’nde yer alan bir kimya fabrikasında çıktığı aktarıldı.

İhbar üzerine olay yerine Tuzla Kartal Ataşehir Kadıköy Ümraniye itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

İTFAİYE ARACI DA YANDI

Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangının sıçraması nedeniyle alev alan itfaiye aracındaki yangın da ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Geniş bir alan üzerine kurulu fabrikadaki yangın fabrika otoparkında bulunan araçlara da sıçradı.

Rüzgar nedeniyle de yangına güçlükle müdahale eden itfaiye ekipleri, yoğun çabanın ardından yangını kısmen kontrol altına aldı. İstanbul Valiliği’nden Tuzla’daki yangınla ilgili, “7 kişi dumandan etkilendi, 2 itfaiyeci patlamada yaralandı.” denildi.

Exit mobile version