İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel AlımıSağlık Personeli

Kamuya en az lise mezunu sağlık personeli alımı yapılıyor!

Düzce Üniversitesi tarafından Resmi Gazete aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Bu ilanda en az lise mezunu sağlık personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Bu doğrultuda Düzce Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda özel bütçe ile hemşire alımı yapılacağı ifade edildi. Üniversite tarafından sağlık personeli alımına ilişkin yayımlanan ilanda şu ifadelere yer verildi:

İLANIN AÇIKLAMASI

“Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinde (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 2 (iki) adet sözleşmeli personel alınacaktır.”

BAŞVURU DETAYLARI

Yayımlanan ilanda başvuruların bugün başladığı ve 7 Ekim’e kadar devam edeceği ifade edildi. Adayların başvurularını personelbasvuru.duzce.edu.tr adresinde yer alan “Sözleşmeli Personel / Sürekli İşçi Başvuru ve Sonuç İşlemleri” kısmından online olarak yapacakları ifade edildi.

ARANAN ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylarda aranan şartlar belirlendi. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. İşte aranan şartlar:

1-Türk vatandaşı olmak,

2-Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3-Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişikleri bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

4-657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

GEREKLİ BELGELER

Başvuru içinse bazı belgelere ihtiyaç duyuluyor. Bu belgeler olmadan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. İşte adayların başvuru sırasında yanlarında bulundurması gerektiği belgeler:

1- Başvuru Formu

2- Fotoğraf

3- Özgeçmiş (CV)

4- Diploma

5- KPSS Lise sonuç belgesi

6- Nüfus cüzdanı

7- Askerlikle ilişkisinin bulunmadığına dair belge (erkek adaylar için)

8- Başvurulacak pozisyonda aranan nitelikler ile ilgili belgeler (sadece mezuniyet sonrası alınan deneyim belgeleri geçerli sayılacaktır.)

9- Sağlık Kurulu Raporu (Asil olarak yerleşen adaylardan istenilecek olup, tam teşekküllü hastanelerden (devlet/üniversite) alınmış olması gerekmektedir.)

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.