Yangın ve sellerden sonraki seçim anketi sonuçları şoke etti! Son sırada yer aldı

2023’te yapılacak olan genel seçimlerle ilgili anket çalışmaları da devam ederken son seçim anketi sonuçları açıklandı. Yangın ve sel felaketlerinden sonra yapılan seçim anketi sonuçları oldukça şaşırttı.

Türkiye’de, Haziran 2023’te yapılması beklenen genel seçimler için hazırlıklar sürerken, merakla beklenen seçim anketlerinin sonuçları de gelmeye devam ediyor. Konu ile ilgili olarak “Muhalefetin adayı kim olacak?” sorusu henüz yanıt bulmadı ancak anketlerdeki oy oranları dikkat çekti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YÜZDE 44

Bu anketlerden bir tanesini de Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin köşesinde paylaştı. Şahin köşesinde vatandaşlara isim belirtilmeden “cumhurbaşkanı adayı” sorulduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 44 aldığını, ardından ise yüzde 18 ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın geldiğini vurguladı.

SON SIRADA KILIÇDAROĞLU VAR

Ayrıca 3’üncü sırada ise yüzde 10,5’le İYİ Parti lideri Meral Akşener gelirken, onu yüzde yüzde 6,5 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun izlediğini belirten Şahin, ankete göre son sırada yer alan isim ise yüzde 6 ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu vurguladı.

Exit mobile version