Flaş açıklama! Danilo Şef MasterChef’ten ayrıldı mı?

MasterChef‘in son bölümünde yaşanan bir olay izleyicileri merakta bıraktı. Dokunulmazlık oyununun bitiminde şeflerin tadım yaptığı sırada, ekipten biri Danilo Şef‘in yanına gelerek bir haber verdi. Danilo Şef ise bunun ardından dışarı çıkarak yarışmayı apar topar terk etti. Yaşanan bu olayın ardından seyirci de şoka uğradı. Acun Ilıcalı’nın yaptığı bir paylaşım ise, “Danilo Şef MasterChef‘ten ayrıldı mı?” sorusuna cevap niteliğinde oldu.

Gelen bilgilere göre Danilo Şef’in aldığı haber annesinin rahatsızlandığı haberiydi. Danilo Şef’in annesinin ani bilinç kaybı yaşadığı ve şefe durumu hemen bildirdikleri ortaya çıktı.

“Annem küçük bir rahatsızlık yaşadı. Onun için hemen yanına gitmek zorunda kaldım. Sıkıntı yok; tabi ki de babamı kaybettikten sonra bizim yanımıza geldi.. Onun için her zaman ihtiyacı olduğu sürecinde yanına koşmak görevimiz. Ama şükür iyi” açıklamasında bulunan Danilo Zanna, böylelikle yarışmayı bıraktığına dair iddialara da son noktayı koydu.

ACUN ILICALI PAYLAŞTI

Öte yandan Acun Ilıcalı da MasterChef jürileriyle yemek yediği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Böylelikle Danilo Şef’in programdan ayrıldığı yönündeki iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.

Exit mobile version