İş İlanlarıKamu PersonelleriKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası proje kapsamında KPSS şartsız memur alımı yapıyor

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası AŞ., Dünya Bankası Projesi kapsamında Bireysel Danışman Alımları İlanı yayımladı. Bankanın yaptığı açıklamaya göre, yarı zamanlı istihdam edilmek üzere 8 alanda memur alımı yapılacak.

“Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile iş birliği halinde yürütmekte olduğu “Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi”nin Kredi Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere üç farklı pozisyonda; AB tarafından finanse edilen Hibe Bileşeni kapsamında (Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı, FRIT-II) “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere beş farklı pozisyonda bireysel danışman alımları gerçekleştirilecektir” açıklamasını yapan banka, pozisyonlara dair açıklamalı bilgilere yer verdi.

Alım yapılacak kadrolar aşağıdaki şekildedir.

Çevre Uzmanı Alımı İlanı (Kredi, Bireysel Danışman, CS-INDV-3C.L – 02)

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile iş birliği halinde yürütmekte olduğu “Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi”nin Kredi Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere “Çevre Uzmanı” alımı gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 3 Eylül 2021’dir.

2. Sosyal Uzman Alımı İlanı (Kredi, Bireysel Danışman, CS-INDV-3C.L – 03)

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile iş birliği halinde yürütmekte olduğu “Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi”nin Kredi Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere “Sosyal Uzman” alımı gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 3 Eylül 2021’dir.

3. Eğitim Koordinatörü Alımı İlanı (Kredi, Bireysel Danışman, CS-INDV-3C.L – 04)

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile iş birliği halinde yürütmekte olduğu “Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi”nin Kredi Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere “Eğitim Koordinatörü” alımı gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 3 Eylül 2021’dir.

4. Çevre Uzmanı Alımı İlanı (Hibe, Bireysel Danışman, CS-INDV-3D.G – 03)

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile işbirliği halinde yürütmekte olduğu “Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi”nin AB tarafından finanse edilen (Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı, FRIT II) Hibe Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere “Çevre Uzmanı” alımı gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 3 Eylül 2021’dir.

5. Sosyal Uzman Alımı İlanı (Hibe, Bireysel Danışman, CS-INDV-3D.G – 04)

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile işbirliği halinde yürütmekte olduğu “Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi”nin AB tarafından finanse edilen (Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı, FRIT II) Hibe Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere “Sosyal Uzman” alımı gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 3 Eylül 2021’dir.

6. Eğitim Koordinatörü Alımı İlanı (Hibe, Bireysel Danışman, CS-INDV-3D.G – 05)

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile işbirliği halinde yürütmekte olduğu “Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi”nin AB tarafından finanse edilen (Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı, FRIT II) Hibe Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere “Eğitim Koordinatörü” alımı gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 3 Eylül 2021’dir.

7. İzleme Uzmanı Alımı İlanı (Hibe, Bireysel Danışman, CS-INDV-3D.G – 06)

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile işbirliği halinde yürütmekte olduğu “Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi”nin AB tarafından finanse edilen (Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı, FRIT II) Hibe Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere “İzleme Uzmanı” alımı gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 3 Eylül 2021’dir.

8. Hibe Uzmanı Alımı İlanı (Hibe, Bireysel Danışman, CS-INDV-3D.G – 08)

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile işbirliği halinde yürütmekte olduğu “Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi”nin AB tarafından finanse edilen (Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı, FRIT II) Hibe Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “yarı zamanlı” istihdam edilmek üzere “Hibe Uzmanı” alımı gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 3 Eylül 2021’dir.

DETAYLI İLAN METNİ VE MEMUR ALIM İLANINA BAŞVURU İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.