Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine 56 sözleşmeli personel alınacak

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, bugün internet sitesi ve Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla hastane bünyesine sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Hemşire ve çeşitli alanlarla sağlık teknikeri olmak üzere 56 sözleşmeli personel alınacak. İlan detayları haberimizde.

Yukarıdaki tabloda da belirtildiği üzere hemşire kadrosuna başvuracak adayların lisans mezunu, diğer kadrolara başvuracak adayların ise ön lisans mezunu olmaları bekleniyor.

En çok alım ise hemşire kadrosuna yapılacak.

GENEL ŞARTLAR

Türk Vatandaşı olmak,
Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
Anayasal düzene karşı herhangi bir suç işlememiş olmak
Erkek adaylar için askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
657 sayılı kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kurumlarıyla ilişiği kesilmemiş olmak veya sözleşmesi fesih
edilmemiş olmak,
Gece veya gündüz vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak.

Adayların;

Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP3,
Ön lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP93 puan sırası esas alınacak.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvurular yalnızca elektronik ortamda, üniversitenin sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru sürecinde gerekli evraklar ise üniversite tarafından şöyle belirtildi:

Vesikalık fotoğraf; son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğrafınızı tarayıcı ile tarayınız veya kameralı telefonla çektiğiniz vesikalık fotoğrafınızı yükleyebilirsiniz.

Nüfus Cüzdanı;  ön ve arka yüzleri ayrı ayrı olacak şekilde tarayınız veya kameralı telefonla çektiğininiz ön ve arka yüzlerini yükleyebilirsiniz.

Diploma veya Mezuniyet Belgesi; Barkodlu/karekodlu  e-devlet çıktısı veya  .pdf  formatında taranmış olması gerekmektedir.

4- 2020 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi; belgenin internet çıktısı .pdf  formatında olmalıdır. (Belgenin kontrol kodu/ barkodu/karekodu okunaklı olmalıdır.)

TAM İLAN METNİ İÇİN BURAYA, BAŞVURU YAPMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Exit mobile version