Eski Hükümlü Alım İlanlarıİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Milli Eğitim Müdürlüğü temizlik görevlisi alıyor! Başvurular 9 Ağustos’ta son!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) açık iş ilanları üzerinden yeni personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan personel alım ilanına göre Milli eğitim Müdürlüğü bünyesine daimi olarak temizlik görevlisi alımı yapılacağı duyurdu. Yapılacak olan alımlara ilişkin son başvuruların 9 Ağustos tarihinde alınacağı açıklandı. Milli Eğitim Müdürlüğü temizlik görevlisi personel alımı için detaylar haberimizde..

Milli Eğitim Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü kadrolarından temizlik görevlisi alımı yapacak. Yapılacak alımlarda adayların belirtilen birtakım şartları taşıması ve istenilen tarihe kadar başvuruda bulunması gerekiyor.

ADAYLARIN TAŞIMASI GEREKEN ÖZEL ŞARTLAR

1-Öğrenim düzeyi ortaöğretim ve üzeri olan kişiler başvuru yapabilecektir.

2-Deneme süresi 1 aydır.

3- Nihai listenin oluşmasından sonra talep şartlarını sağlamayan kişilerin başvurularının olması halinde, kişilerin başvuruları iptal edilir, atamaları yapılamaz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adayların belirtilen şartları taşıması durumunda İŞKUR üzerinden başvuruda bulunması gerekiyor. Başvuru için ilk olarak İŞKUR’a üye olması ve sistem üzerinden ilana online başvuruda bulunmak gerekiyor. İlgili link aşağıda mevcuttur.

İLAN DETAYLARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bir Yorum

  1. Eski hükümlüyüm zor durumdayım çalışmam lazım evime bakmam lazım 36 yaşındayım 1 çocuk babasıyım işe çok ihtiyacım var saygılarımla.