Mehmet Ali Erbil’in ‘HELP TURKEY’ paylaşımı pes dedirtti! Ünlü isme tepki yağıyor!

Sosyal medyada “Help Turkey” (Türkiye’ye yardım edin) paylaşımlarına devam edilirken Mehmet Ali Erbil‘den yapılan paylaşımlara ‘pes’ dedirtecek bir cevap geldi. İnstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Mehmet Ali Erbil sosyal medyada tepkileri üzerine çekti.

Türkiye, günlerdir devam eden orman yangınları için sosyal medyada “GLOBAL CALL” başlığı altında küresel çağrıda bulunuyor. Ülkemizin doğal güzelliklerini ve yangın bölgelerinde yaşayan savunmasız canların hayatını tehdit eden orman yangınlarına karşı başlatılan kampanyaya yurtdışındaki ünlülerden de destek yağıyor.

Bu küresel yardım çağrısına bir yandan destekler devam ederken bir yandan da tepkiler geliyor. Son tepki de Mehmet Ali Erbil’den geldi. Erbil, kampanyayı paylaşarak “Kimseye ihtiyacımız yok, başımızda devletimiz var” dedi.

Erbil’in bu paylaşımının ardından Twitter’da #MehmetAliErbil etiketi gündem oldu. Gelen tepkiler arasında şunlar var:

Fırat D. @Firatinofkesi

“Bizim kimseye ihtiyacımız yok, başımızda devletimiz var” diyen Mehmet Ali Erbil adındaki çaptan düşmüş medya maskarası, yılın 8 ayı “Yurtdışında tedavi oluyor” “Bi gebermedin” dediğimiz o kadar çok çapsız var ki…

Kemal Bildiş @TCkemalbildis_

Saray Soytarısı Mehmet Ali Erbil! Sen yorum yapmadan önce Devlet ve Hükümetin aynı şey olmadığını öğren.

Karaoğlan @LeoOsca53238943

Mehmet Ali Erbil’e söyleyin başımızdaki devletin hali hazırda yangın söndürme uçağı yok.

Profesorfacia @Profesorfacia

Eyy Mehmet Ali Erbil ! O yangınlar uçak olmadan, Kıbrıs kumarhanelerinde kol çekerek sönmüyor maalesef..! #EnvanterimizdeSizeOyYok
Exit mobile version