150 TL ve üzeri fatura ödüyorsanız dikkat! İade alabilirsiniz!

Son dönemlerde koronavirüs sebebiyle ekonomik açıdan zorluk çeken vatandaşlar faturalarını düşürmenin yollarını araştırıyor. Hele sıcaklıkların artması ile birlikte klimalara yüklenilmesi faturaların kabarmasına neden oldu. Konu ile ilgili çok önemli bir kampanya duyuruldu.

TEB yaptığı açıklamasında toplam 150 TL üzerinde fatura ödeyenler için yıl sonuna kadar geçerli olmak üzere para iadesi yaptığı duyurdu. Otomatik fatura talimatı verenler 150 TL’lik ödemede 15 TL’sini geri alabiliyor.

Her ay için 150 TL ve üzeri fatura ödemesi olanlar otomatik fatura talimatı vermeleri halinde para iadesi alabiliyor. Yıl sonuna kadar geçerli olan kampanya TEB tarafından açıklandı.

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanya kapsamında vatandaşların en az 2 yeni otomatik fatura talimatı vermesi gerekiyor. Otomatik ödeme talimatı verilmeyen faturalar kampanya dışında kalıyor. Faturanın ise ödeme yapacak kişinin adına olması gerekiyor.

Kampanyaya katılım tarihinden itibaren 31 Aralık 2021 tarihine kadar her ay 150 TL ve üzeri otomatik fatura ödemesinin gerçekleşmesi halinde ayda 15 TL iade kazanabiliyorsunuz.

60 gün içerisinde kampanya şartları yerine getirilmezse banka kampanyayı iptal edebiliyor. Aynı zamanda ilk ödemesi kampanya döneminden sonra gerçekleşen fatura talimatlarına kampanya kapsamında iade yapılmıyor.

Exit mobile version