QNB Finansbank düşük faizle 3 ay geri ödemesiz bayram kredisi vereceğini duyurdu!

Bankalar son dönemlerde bayram kredisi için yeni kampanyalar sunduklarını duyurmaya başladı. Bu bankalardan bir tanesi de QNB Finansbank olarak duyuruldu. Banka yaptığı açıklamasında faizlerin düşürüldüğünü ve 3 ay geri ödemesiz kredi verileceğini açıkladı. İşte QNB Finansbank bayram kredisi hakkında merak edilenler..

Acil nakit ihtiyacı olanlar için önemli bir açıklama yapıldı. Banka bayrama özel ihtiyaç kredisinin detaylarını açıkladı. Yüzde 1,39 faiz oranı ile 3 ay geri ödemesiz kredi verileceğinin duyurulmasından sonra detaylar merak konusu oldu.

BAYRAMA ÖZEL

QNB Finansbank bayrama özel 3 ay geri ödemesiz kredi sunulacağını açıkladı. Acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler yüzde 1,39 faiz oranından yararlanabilecek.

Başvuruların internet üzerinden yapılabileceğinin duyurulmasının ardından geri ödeme planının nasıl olacağı da merak edilmeye başlandı.

3 AY GERİ ÖDEME YAPILMAYACAK

Nakit ihtiyacı olanların yararlanabileceği kredi türünde 3 ay boyunca geri ödeme yapılmayacak. Bayram kredisi faiz oranları yüzde 1,39 olarak açıklandı.

10 bin TL olarak kullanılan bayram kredisinde 36 ay vade seçeneğinde aylık taksitler 371 TL olarak geri ödenecek.

Exit mobile version