Bitlis Eren Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı Yayımladı! 19 Öğretim Üyesi Alınacak!

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü’nün 19 kişilik kadro ilanı Resmi Gazete’de yayımladı. Aşağıda belirtilen fakülte ve bölümlere, doçent, doktor öğretim üyesi, profesör alınacak.

İlanda belirtilen diğer detaylar ise şöyle:

PROFESÖR kadrosuna başvuracak adayların; Anabilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserini” belirttiği dilekçesine Özgeçmişini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora veya Sanatta Yeterlik Belgesi, Doçentlik Belgesi ve T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 adet basılı olmak üzere, 6 takım dijital (USB/DVD) dosyayı ekleyerek Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile başvurmaları gerekiyor.

DOÇENT kadrosuna başvuracak adayların; dilekçeleri ekinde Özgeçmişini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora veya Sanatta Yeterlik Belgesi, Doçentlik Belgesi, T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi ve Yayın Listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 1 adet basılı olmak üzere, 4 takım dijital (USB/DVD) dosyayı ekleyerek Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile başvurmaları gerekiyor.

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ kadrosuna başvuracak adayların ise dilekçeleri ekinde Özgeçmişini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora veya Sanatta Yeterlik Belgesi, T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi ve Yayın Listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 1 adet basılı olmak üzere, 4 takım dijital (USB/DVD) dosyayı ekleyerek ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokuluna şahsen veya posta ile başvurmaları gerekiyor.

Başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgiler için TIKLAYINIZ.

Exit mobile version