Kpss B Memur Alım İlanlarıEmniyet Personeliİş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel Alımı

4.400 TL maaşla alım yapılıyor! Başvurular devam ediyor

Zabıta memuru alımları birçok ilde devam ederken vatandaşlar da zabıta memuru maaşının ne kadar olduğunu merak ediyor. Kamu kurumu çalışanı olarak geçen zabıta memurlarının maaşı 2021 yılı Temmuz ayı itibariyle 4.400 TL’ye kadar artış gösterdi. Sakarya Karasu Belediyesi de yayımladığı ilanla alım yaptığını duyurdu. İşte şartlar…

Açıklanan zabıta memuru kadrolarına, B sınıfı ehliyeti olan erkek kadın herkes başvurabiliyor. Kadroların detayları ve aranan şartlar ise şu şekilde:

3 Zabıta Memuru – Üniversitelerin Hukuk Fakültesi lisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

1 Zabıta Memuru – Üniversitelerin Siyasal Bilgiler ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak, en az B Sınıfı Sürücü Belgesine sahip olmak gerekiyor.

2 Zabıta Memuru – Üniversitelerin Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi veya Kamu Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak, en az B Sınıfı Sürücü Belgesine sahip olmak gerekiyor.

Üç kadro için de adayların KPSS’den en az 70 almış olmaları gerekiyor.

BOY-KİLO ŞARTI BULUNUYOR

Erkeklerde en az 1.67 metre
Kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak şartı var.

Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak şartı da mevcut.

Başvurular ise 26 Temmuz-11 Ağustos arası İncilli Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:11 Karasu/SAKARYA adresindeki hizmet binasına şahsen yapılacak.