Türkiye Atom Enerjisi Kurumu'ndan 2016/1 EKPSS ile atananlara ilişkin duyuru

TÜRKİYE ATOM ENERJİSİ KURUMUNDAN EKPSS DUYURUSU

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)’na ait tercih sonuçları 24 Ağustos 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı program ile açıklandı. Ataması yapılan adaylar sevinirken atanamayan adaylar ise bir sonraki atamaları bekleyecekler.

Atanan adayların şu sıralar en çok sorduğu sorulardan birisi de atandığı kurumun kendisinden hangi belgeleri isteyeceği sorusu. Bu sorunun cevabı hemen hemen aynı da olsa kurumdan kuruma kısmen de olsa farklılıklar olabilmekte.

Bu konuda bir açıklama da Türkiye Atom Enerjisi Kurumundan geldi. Kurum 2016/EKPSS – Kura yerleştirmelerine göre ataması yapılan adaylardan istenilecek belgelere dair bir duyuru yayımladı.

İşte Türkiye Atom Enerjisi Kurumundan yapılan o açıklama
 

2016 EKPSS/KURA ile Engelli MemurYerleştirme Sonuçlarına göre Kurumumuz kadrolarına yerleştirilen adayların, atamalarının yapılabilmesi için 21 Eylül 2016 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar aşağıda belirtilen belgelerin Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Başkanlığına (Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:192 PK: 06510 Çankaya/ANKARA) şahsen, APS veya kargo ile teslim edilmesi gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER

 1. EKPSS Aday Başvuru Formu. (Ek-1)

 2. 4,5×6 ebadında 2 adet renkli vesikalık fotoğraf.

 3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.

 4. Yerleştirmede kullanılan öğrenim belgesini APS veya kargo ile gönderecek adaylar için noter tasdikli örneği, şahsen teslim edecek adaylar için aslı ve bir adet fotokopisi. (Fotokopisi Kurumumuzca tasdik edilerek aslı iade edilecektir.)

 5. Engellilik durumunu gösterir Sağlık Kurulu Raporunun (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre alınmış veya bu yönetmelikçe geçerliliği kabul edilen en az yüzde kırk veya üzerinde çalışabilir engelli olduğunu gösterir sağlık kurulu raporu) aslı veya noter tasdikli örneği.

 6. EKPSS Sonuç Belgesi ve Kurumumuza yerleştirildiğine dair ÖSYM yerleştirme sonuç belgesi.

 7. Mühendis veya Kimyager kadrosuna yerleştirilen adaylar için yabancı dil belgesi.

 8. Mal Bildirim Formu. (Ek-2) (Önlü arkalı çıktı alınıp tek sayfa halinde doldurulup imzalanacaktır.)

 9. Halen kamu kurumlarında çalışanların çalıştıkları kurumdan alacakları Hizmet Belgesi.

 Not: Postadaki gecikmeler ve son başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Exit mobile version