İŞKUR en az ilkokul mezunu işçi alımı yapıyor! Hasta Bakım, Hasta Kabul Kayıt ve Hasta Danışmanı alımları başladı!

Türkiye genelinde çeşitli iller için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş ilanları yayınlıyor. KPSS şartsız geçici ve sürekli işçi alım ilanları için başvuruların başladığı duyuruldu. Hasta Danışmanı olarak 6, Hasta Kabul Kayıt Görevlisi olarak9, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı olarak da 165 personelin alınacağı açıklandı. Peki, başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

İŞKUR üzerinden istihdam edilecek kişiler için başvuru şartları, başvuru süresi ve başvuru şekli ayrıntılı olarak açıklandı. Salgın sebebiyle başvurular online İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. İlanlar, Türkiye geneli çeşitli iller için yayınlandı. İşte genel başvuru şartları ile hasta bakım, hasta kabul kayıt ve hasta danışmanı alımlarına dair detaylar..

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Alımlar için genel ve özel başvuru şartları ayrıca açıklandı. Genel başvuru şartları her ilan için geçerli olup, özel başvuru şartları ilanlara göre değişkenlik gösterebiliyor. Genel şartlar şu şekilde:

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, aşağıdaki link üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak istedikleri ilanlar için başvuruda bulunabilecekler. Başvuruda bulunmadan önce ilanda adaylardan istenilen şartları taşımaları gerekiyor.

HASTA BAKIM ELEMANI İÇİN TIKLAYIN

HASTA KABUL VE KAYIT ELEMANI İÇİN TIKLAYIN

HASTA DANIŞMANI ELEMANI İÇİN TIKLAYIN

 

Exit mobile version