İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alıyor

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü’nün yayımladığı ilanda 4 (dört) adet akademik personel alınacağı duyuruldu. Son başvuru tarihi ise 7 Temmuz 2021.

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi için personel ilanı verdi. İlana göre Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü’ne 1 (bir) Profesör, yeni açılan İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’ne 1 (bir) Doçent ve 1 Doktor Öğretim Üyesi ve bir diğer yeni açılan fakülte olan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü’ne de 1 (bir) Doktor Öğretim Üyesi alınacak.

Başvuruda Neler İsteniyor?

Dilekçe (Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun, Birimi, Unvanı ve Adayın iletişim adresleri (adres, telefon no, e-mail vs.) belirtilmeli.
Başvuru dilekçesine web sayfası-duyurular-ilan metninin içerisinden ulaşılabilir.
Kimlik fotokopisi
YÖK formatlı özgeçmiş,
Lisans/lisansüstü diploma fotokopileri
Doçentlik belgesi
Yabancı dil belgesi (İngilizce bölümler için)
Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf
Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge
Bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan CD veya USB şeklinde 6 adet dosya

Adaylar başvurularını, istenilen belgelerle şahsen veya posta yoluyla İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü Seyitnizam Mahallesi Mevlana Caddesi No: 85 Zeytinburnu – İSTANBUL adresine yapacaklar.

Exit mobile version