İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

17 Haziran 2021 bekçi alımı başladı! İŞKUR üzerinden bekçi alım ilanları güncellendi!

17 Haziran 2021 bekçi alımı bekleyenler için önemli bir gelişme yaşandı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bekçi alım için personel alım ilanlarını güncelledi. Bekçi alım şartları ve başvuru ekranı haberimizin devamında mevcut..

Bekçi alım ilanları, özellikle iş alım ilanlarını yakından takip edenler için araştırılmaya devam ediliyor. 2021 bekçi alımı için başvuru şartları açıklanırken, bekçi alımının yapıldığı iller de başvurmak isteyen adaylar için duyuruldu.

GÜNCEL BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

17 Haziran 2021 bekçi alım başvuru şartları şu şekilde açıklandı:

  1. a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  2. b) En az lise veya dengi okul mezunu olmak,
  3. c) Başvuru yaptığı İLÇE sınırları içerisinde EN AZ BİR YILDIR ikamet ediyor olmak,
  4. d) Askerlik ödevini bitirmiş olmak,
  5. e) 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak kaydıyla, başvuruların başladığı tarih itibarıyla 18 yaşını tamamlamış (18/03/2001 tarihinde ve öncesinde doğmuş olmak) ve 31 yaşından gün almamış (18/03/1989 tarihinde ve sonrasında doğmuş olmak) olmak,
  6. f) Ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, dolanlı iflas veya yüz kızartıcı başka bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak,
  7. g) Kamu haklarından mahrum olmamak, kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezası ile mahkûm bulunmamak,

BEKÇİ ALIMI YAPILAN İLLER VE KURUMLAR

İŞKUR üzerinden yapılacak olan bekçi alım için alımların gerçekleştirileceği iller ve kurumların listesi şu şekilde ifade edildi:

İLANLARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN