SGK Görevde Yükselme Sınavı ( Soruları ve Cevapları , Sizce Sınav Zor Muydu?)

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Personeli bugün (30 Nisan 2016) Görevde Yükselme sınavı heyecanını yaşadı. Sınav öncesi ve sonrası siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeye devam ediyoruz.

Sınav Soruları ( Kolay Mıydı? , Zor Muydu? )

Sınav hakkındaki düşünceleriniz neler? Sınav zor muydu? Kolay mıydı? Sınav esnasında herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Sınav sırasında herhangi bir usulsüzlük ya da hatalı uygulamaya denk geldiniz mi? gibi soruların yanıtlarını sayfanın altında bulunan yorum kısmından bizlerle ve sınava giren diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

Sınav Ücreti Tepki Çekmişti

Ünvan Değişikliği için sınav ücreti 270 TL olarak belirlenmişti. Ve Adaylar tarafından söz konusu sınav ücreti oldukça fazla bulunmuştu.

Sınav Hakkında Görüşleriniz Neler?

Görevde Yükselme sınavı 10:00’da Ankara’da yapıldı.  Görevde yükselme sınavında adaylara 100 soru soruldu ve 120 dakika süre verildi.  Görevde Yükselme Sınavıyla ilgili en zor soru ya da sorular sizce hangisiydi? 

Görevde Yükselme Sınavına Kimler Başvurdu?

Görevde Yükselme Sınavına başvuruda bulunan adayların (şef kadrosu) en az iki yıllık yükseköğretim kurumlarından mezun olması, Kurumun memur, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, bilgisayar işletmeni, icra memuru, mütercim, grafiker, teknisyen, sağlık teknisyeni, tekniker, sağlık teknikeri, sağlık memuru, hemşire, şoför, ebe, laborant, teknik ressam kadrolarında en az üç yıl hizmetinin bulunması gerekir. Memur kadrosuna atanabilmek için ise en az lise ya da dengi okullardan mezun olmak ve kurum içerisinde 1 sene çalışmış olmak şartı aranır.

Exit mobile version