EkonomiDünya

Kripto parası olanlar dikkat! Piyasaları hareketlendiren Elon Musk’tan sinyal geldi!

Son dönemlerde yatırım aracı olan tercih edilen Bitcoin’ler dalgalı bir şekilde grafik çizmeye devam ediyor. Twitter adresinden açıklamalarını yapmaya devam eden ve her açıklamasıyla piyasaları hareketlendiren milyarder iş insanı Elon Musk, yaptığı yeni paylaşımı ile Bitcoin’in 45 bin dolar seviyesine kadar gerilemesine neden oldu.

Elon Musk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şirketi Tesla’nın elinde tutmuş olduğu Bitcoin’leri satabileceğinin sinyalini vermesiyle, kripto parası olanlar tedirgince beklemeye başladı.

SİNYAL VERİLDİ

Milyarder iş insanı Elon Musk’ın, Twitter üzerinden kripto para piyasasını karıştıran paylaşımlarını yapmaya devam ediyor. Daha önce çevreci sebeplerle Bitcoin’i eleştiren Musk, yapmış olduğu son paylaşımı ile Bitcoin’i satabileceği konusunda sinyali verdi.

“KESİNLİKLE”

Musk, Twitter üzerinden kendisine yöneltilen “Bitcoin yatırımcıları önümüzdeki çeyrekte Tesla’nın elinde tuttuğu Bitcoin’leri sattığını fark ettikleri zaman kendilerini tokatlayacaklar. Elon Musk’a yönelik nefret göz önüne alındığında, onu suçlamazdım…” paylaşımına “Kesinlikle” diye yanıt verdi.