Mansur Yavaş’tan Ankaralılara destek! 113 Bin aileye 400 TL destek verilecek!

Pandemi döneminde vatandaşların maddi olarak ihtiyaçlarını karşılamak adına yeni destek paketini duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 113 bin aileye 400 TL destek ödemesi yapılacağı açıkladı.

ABB Mansur Yavaş, bu hafta toplam da 113 ailenin başkent kartına 400 TL’lik destek ödemelerinin tanımlanacağını duyurdu. Sosyal medya üzerinden açıklamasını yapan Yavaş, pandemi sebebiyle kapanan sektör çalışanları ve esnaflara da maddi destek verileceğinin müjdesini verdi.

470 TL TUTARINDAKİ GIDA KOLİSİ

Mansur Yavaş Ankaralılar için yapmış olduğu açıklamasında, “Vatandaşlarımız İhtiyacı olan ürünleri serbestçe seçerek alabileceklerdir” ifadesini kullanarak, 100 bin 851 aileye ise 470 TL tutarındaki gıda kolisi yardımının yapılacağını belirtti.

RAMAZAN’DA 100 MİLYON TL DESTEK KAMPANYASI BAŞLIYOR

Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı videolu paylaşımında “Başkent Kart projemizi hayata geçirip mübarek Ramazan’da 232 bin 351 aileye 100 milyon TL tutarındaki destek kampanyamızı başlatıyoruz. Yatağa aç giren yavruya kayıtsız kalamazsınız. Belediyecilik insanın kendisidir. Tutacak bir el bekleyen kimseyi, kimsesiz bırakmayacağız” ifadesini kullandı.

 

Exit mobile version