2016 TEOG 2.Dönem Cevap Anahtarları ( Hatalı Soru Tartışması Sürüyor ! MEB'den Açıklama Gelmedi )

2016 TEOG 2.Dönem Cevap Anahtarı EBA üzerinden yayımlandı. 27-28 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılan sınavların cevap anahtarları Milli Eğitim Bakanlığı’nın Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden yayımlandı. Söz konusu sınavda hatalı soru olduğuna dair itirazlara herhangi bir açıklama MEB’den gelmedi.

Sınavlar iki gün boyunca sürdü ve sınavlar esnasında herhangi bir sorun olmadığına dair basın bildirisi TEOG sonrasın Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından bildirildi. TEOG 2016’da her dönem olduğu gibi Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen ve Teknoloji, Yabancı Dil ( Almanca, İtalyanca, İngilizce , Fransızca ) , T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavları yapıldı.
EBA Üzerinden Cevap Anahtarları Yayımlandı
TEOG Hakkında tüm yorumlar ve daha fazlası için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz. 2016 TEOG 2.dönem cevap anahtarlarına erişim için lütfen TIKLAYINIZ
Sizce TEOG’da Hatalı Soru Var mı?

TEOG cevap anahtarları yayımlandı. Söz konusu sınavlarda bazı sorularda mantık hatası olduğu tartışmaları ayyuka çıkarken MEB’den herhangi bir açıklama gelmedi. TEOG hakkındaki tüm yorumlara göz atmak için aşağıdaki linkleri kontrol edebilirsiniz.

 

Exit mobile version