İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Maske paketleme işçisi alınacak! Online başvuru için tıklayın!

Türkiye İŞ Kurumu Açık İş İlanları üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımladı. İzmir’de bulunan ADT Medikal ve Kozmetik Sanayi Ticaret Anonim Şirketine vasıflı vasıfsız maske paketleme işçisinin alınacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımında başvuruların nasıl yapılacağı ve başvuru şartları merak konusu oldu. İŞKUR işçi alımı ve detaylar haberimizde

İŞKUR işçi alım ilanları üzerinden yayımlanan maske paketleme işçisi için ilanı yayımlayan firma “Medikal Şirketimize,Maske üretimi İçin  Paketleme Bölümünde çalışacak elemanlar alınacaktır” açıklamasını yaptı. En az 22 en çok 35 yaşındaki adayların başvurabileceği ilanda servis ve yemek desteği verileceğinin de altı çizildi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayımlanan paketleme işçisi alım ilanına başvuruda bulunmak isteyenler için başvurular online olarak sistem üzerinden yapılacak. Aynı zamanda firmanın yayımladığı başvuru araçları da şu şekilde aktarıldı:

“Uygun olan adayların ika@adtmedikal.com mail adresine özgeçmişlerini ya da 0232 207 70 21 numaralı telefonu arayarak başvuru formu doldurmaya gelebilirler”

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunmak isteyenler için maske paketleme işçisi başvuru şartları şu şekilde aktarıldı:

  • En az Lise mezunu, (En fazla Önlisans mezunu)
  • 22-35 yaş arasında,
  • Buca,Karabağlar ve Gaziemir ilçelerinde ikamet eden  ,
  • Vardiyalı , Dikkatli ve özenli yoğun tempoda çalışabilecek,

“Makineden çıkan ürünlerin paketlenmesi ve kontrolünde çalışacak bayan paketleme elemanı personel ihtiyacımız vardır”

BAŞVURUDA BULUNMAK VE İLANI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir Yorum