Spor

Türk futbolunun önemli isimlerinden olan Erhan Önal hayatını kaybetti!

Gelen bir son dakika haberine göre Galatasaray ve Türk futbolunun önemli ve unutulmaz isimlerinden olan Erhan Önal'ın vefat ettiği duyuruldu. Efsane futbolcunun hayatını kaybettiğinin duyurulması sonrasında Türk Futbol Federasyonu ve Galatasaray tarafından açıklama yapıldı.

Galatasaray ve A Milli Takım’ın önemli isimlerinden olan Erhan Önal, 63 yaşında hayatını kaybetti. 1957 yılında dünyaya gelen Önal’ın transferiyle birlikte, Türk futbolunda önemli bir devrim başlamıştı.

TÜRK FUTBOL FEDARASYONU’NDAN TAZİYE MESAJI

Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

“A Milli Takımımız ve Galatasaray’ın efsane isimlerinden Erhan Önal’ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

12 kez Ay-Yıldızlı formayı giyen Erhan Önal, Almanya’da futbola başlarken Münih Türkgücü, Bayern Münih, Standart Liege, Fenerbahçe ve uzun yıllar Galatasaray kulüplerinde oynadı. Önal, menajer ve yorumcu olarak da futbola katkı sağladı.

Merhum Erhan Önal’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri, Galatasaray Kulübü ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz”

GALATASARAY’DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

63 yaşında hayatını kaybeden futbolcu için Galatasaray Kulübü tarafından da bir mesaj yayımlandı. Yayımlanan mesajda, “1985-1992 yılları arasında Galatasaray forması giyen, kulübümüzün 9304 sicil numaralı üyesi Erhan Önal’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz” ifadesi kullanıldı.

Bir Yorum

  1. Erhan abi beyfendi insandı fenerbahçe gasaray mili takım formalarnı terleti yakandığı amnsız hastalığraman yınmadı usanmadı mücadele etti mütavsi insandı türük futboluna yılarca hizmet eti şapinluklar yaşdı inanmaz top tekni vardı atığı göllere imaz atı aliesine sevenlerinin baş saglıgı diliyorum